Stomatolog Zagreb Preporuka! Kako odabrati pravog stomatologa?

Prekrasan novi osmijeh

Kako odabrati pravog stomatologa?

Stomatolog Zagreb Preporuka

Kako ga pronaći?

Samo četkanje i čišćenje zubnim koncem nisu zamjena za redovite preglede kod zubara. Ovi pregledi su neophodni za održavanje zdravlja zuba i desni.

Ali, jeste li znali da redoviti pregledi također mogu pomoći u sprječavanju srčanog udara, moždanog udara i drugih medicinskih stanja?

Stomatolog Zagreb Preporuka

Iako većina ljudi ima određeni strah od stomatologa, ako slijedite ove korake, možda ćete zaista uživati u redovitim posjetima. Ključ dobrog odnosa između pacijenta i stomatologa je pronalaženje onoga u koga možete imati povjerenja o brizi za vaše oralno zdravlje.

Stomatolo Zagreb preporuka Dr Ostojić
Stomatolog Zagreb Dr Ostojić

Dakle, ako ste u potrazi za novim zubarom, trenutno ga nemate ili samo želite isprobati drugog stomatologa, evo nekoliko načina da ga pronađete:

  • Pitajte svoje prijatelje, obitelj ili suradnike. Šanse su velika da vam netko od njih može preporučiti stomatologa za kojeg su čuli ili ga sami posjećuju.
  • Pitajte svog liječnika ili ljekarnika. Članovi medicinske zajednice često se poznaju.
  • Ako se selite u novi kvart ili grad, pitajte svog trenutnog zubara za preporuku. Možda znaju nekoga u gradu ili području u koje ste odlučili seliti.
  • Posjetite Google tražilicu i upišite pojam stomatolog” ili “stomatolog zagreb i sigurno će vam ponuditi podosta rezultata o vrhunskim stomatolozima na tom području.

Jedna od najvažnijih stvari koje treba razmotriti kada odabirete stomatologa je da li se osjećate ugodno s tom osobom. Jeste li u stanju objasniti simptome i postaviti pitanja? Osjećate li da stomatolog sluša i razumije vaše brige? Biste li se osjećali ugodno tražeći lijekove protiv bolova, izražavajući strah ili tjeskobu, ili postavljajući pitanja o stomatološkom postupku?

Stomatolog Zagreb Preporuka za implantologiju

Preporuka zubara u Zagrebu

Zdravlje i zadovoljstvo pacijenta nalaze se na prvom mjestu u našem Dental centru Ostojić. Individualan pristup pacijentu, vrhunski zubni implantati i protetski radovi te profesionalnost i ljubaznost osoblja osobitosti su koje nas izdvajaju od ostalih.

Naši dragi pacijenti koji nas već poznaju znaju da je zadovoljan i lijep osmijeh naših pacijenata ono što nas pokreće.

A sve Vas koji ste u potrazi za vrhunskim stomatologom koji će Vas razumjeti i vratiti Vam osmijeh, pozivamo da se upoznate s nama i uslugama koje pružamo te nam se s povjerenjem obratite.

Naša stomatološka ordinacija nudi sve vrste zubnih tretmana. Uz pomoć suvremenih digitalnih tehnologija nudimo terapeutsko i endodontsko liječenje, zubne implantate, vrhunske protetske radove, estetske ispune, ortodontske tretmane, izbjeljivanje zubi i preventivnu njegu.
U našoj dugogodišnjoj tradiciji izvršili smo puno stomatoloških i estetskih zahvata. Svi zahvati koji su bili praćeni svakodnevnom oralnom higijenom i povremenim posjetima stomatologu su pokazali dugotrajan i kvalitetan rezultat.

Stomatolog Zagreb

Uz pomoć 3D skeniranja i printanja, stomatolozi i pacijenti mogu zaboraviti na klasično uzimanje otisaka i potrebe da se oslanjaju na klasični laboratorij za kreiranje zubne krune. Stomatolog Zagreb preporuka. 3D tehnologijom stomatolozi mogu koristiti kameru za skeniranje i specijalizirani softver kako bi stvorili točnu trodimenzionalnu sliku zuba koja treba biti okrunjena ako zub nije uništen ispod linije desni. Ova se slika zatim prenosi na 3D pisač ili glodalicu koja izrađuje cirkonsku krunu do točnih specifikacija. Cijeli proces može biti dovršen za oko sat vremena, pa će pacijenti istog dana napustiti ordinaciju stalnom zubnom krunicom. Stomatolog Zagreb preporuka.

Zubar u Zagrebu

S našim timom kvalificiranih stručnjaka, suvremenom digitalnom stomatološkom opremom i najnovijim tehnologijama koje osiguravaju visoku kvalitetu i fleksibilno vrijeme obrade, možemo ponuditi različita rješenja, od jednostavnih estetskih korekcija i oralne higijene, do protetskih zubnih postupaka i oralne kirurgije. Stomatolog Zagreb preporuka. Tko je kandidat za All on 4? Upravo iz navedenih razloga svojim pacijentima koji su ostali bez svih zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti, preporučujem implantoprotetsko rješenje bezubosti. Stomatolog Zagreb preporuka. Osobe koje žele fiksni protetski rad, a koje su izgubile sve svoje zube, pacijenti koji imaju potpunu protezu duži niz godina, pacijenti kod kojih je tijekom vremena došlo do teškog gubitka kosti, posebno u stražnjem dijelu čeljusti, pacijenti koji nemaju dovoljnu količinu kosti za all on 6, tj most na 6 implantata, pacijenti koji imaju zube u jako lošem stanju i koji su predviđeni za vađenje.


Dental centar Ostojić, Resnički put 48, Resnički put 50, , Zagreb 10000 - Telefon: 0800 4554 ePošta: ordinacija@drrenataostojic.hr

ponedjeljak07:00 - 21:00
utorak07:00 - 21:00
srijeda07:00 - 21:00
četvrtak07:00 - 21:00
petak07:00 - 21:00
subota08:00 - 14:00