STOMATOLOŠKE USLUGE U ZAGREBU

Zubna protetika

Zubne krune, mostovi ili zubne proteze rješavaju najzahtjevnije estetske i funkcionalne potrebe.

Zubni implantati

Nadomjestak zuba, više njih ili potpunu bezubost rješavamo ugradnjom zubnih implantata ili polufiksnih zubnih proteza.

Oralna kirurgija

Vađenje umnjaka, upaljenih zubi i cisti s potrebnom PhD analizom, apikotomija, koštane augumentacije te nivelacije grebena.

Paradontologija

Krvarenje desni, otečeni desni i bol zubnog mesa ukazuju na jednu od lakših ili težih bakterijskih upala te je potrebno što prije započeti liječenje.

Endodoncija

Konstantna bol na toplo ili hladno te bol pri zagrizu mogu ukazivati na upalu zubnog živca. Koristimo isključivo strojnu endodonciju koja je brža, preciznija i daje bolje rezultate.

Konzervativa

Želite li zamijeniti stare amalgamske plombe ili sanirati karijes? Osim funkcionalne sanacije dobivate visoko estetski izmodeliran ispun koji uljepšava krunu zuba.

Čišćenje i izbjeljivanje

Osvježiti boju zubi danas je uz profesionalne stomatološke tretmane vrlo jednostavno i povoljno.

Ortodoncija

Invisalign® aparatići napravljeni su po mjeri svakog pojedinca. Razlikuju se od klasičnih aparatića u tome što je duljina terapije vremenski kraća, a vizualno je potpuno nevidljiv.

Gummy smile

Ako ste nezadovoljni estetskim izgledom produljenog zubnog mesa, danas se s modernim tehnologijama to lako rješava! Riješite problem brzo i bezbolno!

Pedodoncija

Edukacija i upoznavanje djece sa zdravim navikama dio je uspješne prevencije. Kako pravilno prati zubiće, koja vrsta prehrane je potrebna da bi se zubi manje kvarili.

Dentalna radiologija

Uz vrhunsku aparaturu za sve vrste digitalnih rendgenskih snimaka koristimo i sofisticirani softver koji nam omogućava niz alata pomoću kojih je dijagnostika i očitanje snimki precizna i točna.